Решението на Националния съвет на БСП не включва подновяването на разговорите

...
Решението на Националния съвет на БСП не включва подновяването на разговорите
Коментари Харесай

БСП: Бюджетът е балансиран, сега трябва да се помогне на най-уязвимите

Решението на Националния съвет на БСП не включва подновяването на диалозите с Газпром като належащо условия за договарянията с Политическа партия във връзка с поддръжка на кабинет с техен мандат. Това сподели в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS депутатът от Благовест Кирилов.

„ Нека да забележим по кое време ще се случат те, по кое време ще се връчи мандатът за договаряния и тогава ще забележим по какъв начин да подходим, ” уточни той. Според него обаче, „ когато приказваме за диверсификация, това не значи, че би трябвало да изключим едната страна, с цел да включим другата. Диверсификация значи от голям брой източници да получаваме запаси, тъй че да имаме и най-хубавата цена, и гаранция за доставките. Така че считам, че би трябвало да сме отворени за диалог с всички страни, включително и " Газпром ", с цел да намерим най-хубавото за българския народен интерес ”. 

По отношение актуализацията на бюджета Кирилов разяснява тезата на, че той е уравновесен и е с повече разноски, тъй като моментът е подобен, че би трябвало да се помогне на най-уязвимите.

По думите му полемиката е открита, сега има над 130 оферти за бюджета, които той уточни, че са прекомерно доста, изключително от позиция на опозицията. „ Нека си го кажем - позицията на опозицията, на Бойко Борисов е шизофренна за мен. Защото от една страна споделя: „ Бюджетът е дисбалансиран, няма пари ". От друга страна желае да се заложат доста повече разноски ”.

Според Кирилов би трябвало да се реализира синхрон между всички партии при актуализацията на план-сметката на страната, тъй че тя да е работеща и за хората. има някои оферти, които касаят превоза в дребните селски райони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР